Судак, запечений з картоплею

Простий рецепт приготування риби в духовці з гарніром.

Інгредієнти

Судак — 500 гр. порізаний на стейки
Картопля — 400 гр.
Цибуля — 1 головка
Рослинна олія — 40 мл
Вода — 150 мл
Сіль, перець, лавровий лист — за смаком

Як приготувати Судак, запечений з картоплею

Ніжна риба – прекрасний варіант для сімейного вечері. Приготувати рибу за таким рецептом під силу будь-якій господині, а результат сподобається всім без винятку.

Покроковий рецепт

Підготувати рибу: розморозити (при необхідності), промити

Чищений картоплю порізати великими часточками

Цибулю порізати великими кільцями.

Викласти рибу на дно форми для запікання, в проміжки між рибою викласти картоплю. Зверху страву посипати цибулею, меленим перцем і сіллю. Полити інгредієнти рослинним маслом, додати воду.

Закрити форму фольгою. Поставити випікатися в духовку на 45 хвилин при температурі 190ºС. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тости з мяким сиром і малосольної сьомгою