Тріска під соусом піль-Піль

Час приготування: 45 хвилин

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Риба — 4 шт. (філе тріски)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Сік лайма — 3-4 ст. л. (або лимона)
Часник — 2-4 зубчики
Перець чилі — 1 шт. (не великий)
Рослинне масло — 3 ст. л.
Петрушка — за смаком

Як приготувати Тріску під соусом піль-Піль

Покроковий рецепт

1

Філе тріски вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком. Залити соком лайма (або лимона), залишити в прохолодному місці на 30-40 хвилин.

2

Часник почистити, дрібно нарізати. Перчик чилі очистити від насіння, подрібнити. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому перець і часник до золотистого кольору. Перекласти овочі разом з маслом в миску.

3

В іншій сковороді розігріти олію, обсмажити рибне філе з обох боків до золотистого кольору. Залити рибу часниковим соусом. Смажити ще 2-3 хвилини.

4

Перед подачею прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріжки з листкового тіста з грибами