Смачне і яскраве блюдо, яке стане паличкою-виручалочкою для кожного кулінара.
Інгредієнти
Філе куряче (подвійне) – 1 шт. | |
Печериці – 350 гр. | |
Болгарський перець – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Рослинне масло – для смаження |
Куряче філе під овочами Венеція – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Смачне і яскраве блюдо, яке стане паличкою-виручалочкою для кожного кулінара.
Філе куряче (подвійне) – 1 шт. | |
Печериці – 350 гр. | |
Болгарський перець – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Рослинне масло – для смаження |