Куряче філе з овочами

Рецепт неможливо простий. Куряче філе, приготоване з овочами в духовці так само можна подавати разом з гарніром. Сюди підійдуть будь-які овочі, які є в холодильнику.

Інгредієнти

куряче філе — 600 г
невеликий кабачок — 2 шт
велика морква — 2 шт
томат — 2 шт
рослинна олія — 2 ст. л.
сіль — за смаком
перець червоний/чорний — за смаком
паприка — за смаком

Як приготувати Куряче філе з овочами

Ця страва готується ШВИДКО. Виглядає КРАСИВО. А їсти його дуже СМАЧНО і КОРИСНО. Підійде на будь-який випадок життя: нагодувати дитину, приготувати ПП обід/вечеря, швидко накрити стіл смачною і корисною їжею до приходу несподіваних гостей, а ще можна взяти з собою на роботу/прогулянку (воно в холодному вигляді нітрохи не гірше, ніж гаряче).

Покроковий рецепт

Ріжемо куряче філе на невеликі шматочки. Можна його заздалегідь замаринувати, наприклад, у спеціях і в соєвому соусі. Але цей рецепт більше відноситься до правильного харчування, тому залишимо сьогодні курку без маринаду.

Ріжемо кубиками кабачок.

Ріжемо півкільцями моркву.

Нарізаємо помідори.

На деко наливаємо рослинне масло і викладаємо: куряче філе, кабачок, морква та томати. Зверху додаємо сіль, перець (чорний/червоний) і паприку за смаком. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Дивіться також:  Куряче філе в гострому кисло-солодкому соусі з цукіні і грибами