Готові котлетки подаються до столу з соусом, овочами, макаронами, рисом або гречкою
Інгредієнти
Куряче філе або філейні фарш — 500 грам | |
Кабачок середній — 1/2 | |
Куряче яйце — 1 | |
Рослинне або оливкове масло — 20 грам | |
Сіль — 1/2 чайної ложки | |
Чорний перець мелений — За смаком |
Це пишність підійде для дитини, і для дорослого. Сочненькие і нежненькие котлетки можуть бути приготовані на пару, обсмажені на сковорідці або запечені в духовій шафі.
Покроковий рецепт
Зняти з лука шкірку і нашаткувати кубиками. Очистити кабачок від шкірки і натерти на тертці. Для м’якості і ніжності котлети кабачок протерти на дрібній тертці.
Розморозити філейний фарш. Приєднати до нього: сіль, перець, цибулю, кабачок і вбити яйце. Для аромату додаються кілька гілочок петрушки або кропу. Зелень нарізати дрібно. Всі інгредієнти ретельно перемішуються і формуються котлетки.
На розігріту сковорідку вливається масло і перекладаються вироби. Обсмажується кожна сторона 4-5 хвилин до апетитної скоринки. Після обсмажування протушкувати 1-2 хвилинки на маленькому вогні. Так пропарится кабачок і котлетки придбають ту саму соковитість і ніжність.