Котлети курячі з кабачком

Час приготування: 30 хвилин

Готові котлетки подаються до столу з соусом, овочами, макаронами, рисом або гречкою

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Куряче філе або філейні фарш — 500 грам
Кабачок середній — 1/2
Куряче яйце — 1
Рослинне або оливкове масло — 20 грам
Сіль — 1/2 чайної ложки
Чорний перець мелений — За смаком

Як приготувати Котлети курячі з кабачком

Це пишність підійде для дитини, і для дорослого. Сочненькие і нежненькие котлетки можуть бути приготовані на пару, обсмажені на сковорідці або запечені в духовій шафі.

Покроковий рецепт

1

Зняти з лука шкірку і нашаткувати кубиками. Очистити кабачок від шкірки і натерти на тертці. Для м’якості і ніжності котлети кабачок протерти на дрібній тертці.

2

Розморозити філейний фарш. Приєднати до нього: сіль, перець, цибулю, кабачок і вбити яйце. Для аромату додаються кілька гілочок петрушки або кропу. Зелень нарізати дрібно. Всі інгредієнти ретельно перемішуються і формуються котлетки.

3



На розігріту сковорідку вливається масло і перекладаються вироби. Обсмажується кожна сторона 4-5 хвилин до апетитної скоринки. Після обсмажування протушкувати 1-2 хвилинки на маленькому вогні. Так пропарится кабачок і котлетки придбають ту саму соковитість і ніжність.

Дивіться також:  Мясні зрази з кабачком