Ажурні млинці фаршировані мясною начинкою

Хочу поділитися з вами рецептом млинців з начинкою з курки з золотистим цибулькою.

Інгредієнти

Борошно — 200 гр
Яйця — 3 шт
Молоко — 250 мл
Масло рослинне — 3 ст. ложки
Сода — 1 ч. ложка
Оцет — на кінчику чайної ложки
Сіль, цукор — за смаком
Начинка для млинців:
Куряче м’ясо — 500 гр
Цибуля — 250 гр
Масло рослинне — 100 гр для обсмажування цибулі

Як приготувати ажурні Млинці фаршировані м’ясною начинкою

Млинці – це споконвічно російська страва. Існує безліч рецептів тіста для млинців, на дріжджовій основі, бездріжджовий, на сироватці, на кефирчике або молочко. До млинців можливі різноманітні начинки – солодкі, ягідні, м’ясні, печінкові, картопляні і т. д.

Покроковий рецепт


Приготуємо тісто для млинців. Для цього борошно насипати в миску, додаємо яйця, сіль, цукор, помішуючи, додаємо молоко, рослинна олія, коли тісто вийшло консистенцією схожа на рідку сметану, вводимо тісто соду з додаванням оцту.

Приступаємо до приготування начинки. Куряче м’ясо необхідно відварити до готовності. В цей час дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.


Готове м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці і отриманий фарш додаємо до цибулі. Добре перемішуємо, солимо, перчимо, за смаком додаємо зелень.


Випікаємо млинці, попередньо змастивши маслом сковороду.


Даємо млинців охолонути і загортаємо в них готову м’ясну начинку. Смачні фаршировані млинці готові.

Дивіться також:  Курячі ніжки, запечені в маринаді в пакеті