Хочу поділитися з вами рецептом млинців з начинкою з курки з золотистим цибулькою.
Інгредієнти
Борошно — 200 гр | |
Яйця — 3 шт | |
Молоко — 250 мл | |
Масло рослинне — 3 ст. ложки | |
Сода — 1 ч. ложка | |
Оцет — на кінчику чайної ложки | |
Сіль, цукор — за смаком | |
Начинка для млинців: | |
Куряче м’ясо — 500 гр | |
Цибуля — 250 гр | |
Масло рослинне — 100 гр для обсмажування цибулі |
Млинці – це споконвічно російська страва. Існує безліч рецептів тіста для млинців, на дріжджовій основі, бездріжджовий, на сироватці, на кефирчике або молочко. До млинців можливі різноманітні начинки – солодкі, ягідні, м’ясні, печінкові, картопляні і т. д.
Покроковий рецепт
Приготуємо тісто для млинців. Для цього борошно насипати в миску, додаємо яйця, сіль, цукор, помішуючи, додаємо молоко, рослинна олія, коли тісто вийшло консистенцією схожа на рідку сметану, вводимо тісто соду з додаванням оцту.
Приступаємо до приготування начинки. Куряче м’ясо необхідно відварити до готовності. В цей час дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору.
Готове м’ясо подрібнюємо на м’ясорубці і отриманий фарш додаємо до цибулі. Добре перемішуємо, солимо, перчимо, за смаком додаємо зелень.
Випікаємо млинці, попередньо змастивши маслом сковороду.
Даємо млинців охолонути і загортаємо в них готову м’ясну начинку. Смачні фаршировані млинці готові.