Курячі котлетки з секретом Красуні

Родзинка цих рубаних котлеток криється у вівсяному борошні, завдяки якій страву можна вживати і людям, що сидять на дієті.

Інгредієнти

куряче філе — 300гр
куряче яйце — 2 шт
зелена цибуля — за смаком
борошно вівсяна — не менше 2 ст. ложок
сметана — дві столові ложки можна використовувати грецький йогурт (1 ложка)
сіль, спеції — за смаком
олія оливкова — 10 мл тільки змастити сковороду

Як приготувати Курячі котлетки з секретом «Красуні»

Замість зеленої цибулі можна взяти ріпчаста.
Котлетки стануть більш дієтичними, якщо готувати їх у духовці на пергаменті або килимку для випікання.
Рецепт дуже простий, а котлетки виходять просто дуже смачними.

Покроковий рецепт

Куряче філе промиваємо, нарізаємо на дрібні кубики.

Зелену цибулю нарізаємо дрібно. Якщо не любите зелень в м’ясі — використовуйте ріпчасту цибулю.
Додаємо цибулю до нашого нарізаному філе.

Два курячих яйця додаємо в миску з фаршем.

Туди ж вносимо і сметану або йогурт.
Все перемішуємо і додаємо сіль і спеції.
Порада: для цих котлеток чудово підійде спеція «суміш перців».

Готуємо наш секретний інгредієнт — вівсяну муку.
Для цього вівсяні пластівці перетираємо з допомогою блендера.
Якщо немає блендера — чудово підійде і кавомолка.

Додаємо нашу борошно у фарш і гарненько перемішуємо його!
Фарш має вийти не рідкий.

На розпечену сковороду ллємо олію.
За допомогою ложки викладаємо наші котлетки (як, якщо б ви пекли оладки)
Смажимо з двох сторін по три — чотири хвилини.

Готові котлетки можна подавати з будь-яким гарніром.
Я їх їм просто з криспами і кави.
Приємного апетиту 🙂

Дивіться також:  Курячі сердечка, тушковані в травах