Бутерброди з горбушею солоною

Відмінна закуска для святкових посиденьок! Пропонуємо вам простий і доступний в реалізації рецепт – бутерброди з горбушею солоною.

Інгредієнти

Хліб — 6 скибочок
Вершковий сир — 6 ч. ложок
Горбуша солона — 60 гр
Ікра червона — 3 ч. ложки
Огірок свіжий — 0,5 шт.
Цибуля зелена — 2 пера

Як приготувати Бутерброди з горбушею солоною

Бутерброди – найпопулярніша і завжди затребувана закуска. У нашому блюді основа бутербродів – житній хліб, який спочатку змащують вершковим сиром, а потім поверх укладаються шматочки солоної горбуші. Цей рибний інгредієнт доповнює тонкий шматочок свіжого огірочка і порція червоної ікри. Погодьтеся, що така закуска всім припаде до смаку! Ось гастрономічні подробиці приготування бутербродів з горбушею солоною та ікрою.

Покроковий рецепт

Хліб у нас для бутербродів використаний житній. Але ви може взяти свій улюблений або батон. Розрізаємо хлібні скибочки так, як вам подобається.

Відкриваємо вершковий плавлений сир. Змащуємо поверхню кожного хлібного скибочки порцією вершкового сиру.

Промиваємо свіжий невеликий за розміром огірок. Нарізаємо його тонкими скибочками. Укладаємо на одну сторону бутерброда з огіркового скибочці.

Філе солоної горбуші нарізаємо тонкими шматочками. Кладемо по шматочку рибки поруч з огірковим скибочкою.

Наступний інгредієнт для формування наших смачних бутербродів – це червона ікра. Укладаємо приблизно по половинці чайної ложки рибного делікатесу поруч з шматочком солоного горбуші.

Завершуємо формування святкових бутербродів з горбушею солоною та ікрою нарізкою з зеленого лука. Апетитні бутерброди готові, подаємо їх до столу, пригощаємо запрошених! Всім приємного перекусу!

Дивіться також:  Салат-рулет з курячою грудкою і чорносливом