Бутерброди з горбушею солоною

Час приготування: 20 хвилин

Відмінна закуска для святкових посиденьок! Пропонуємо вам простий і доступний в реалізації рецепт – бутерброди з горбушею солоною.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Хліб — 6 скибочок
Вершковий сир — 6 ч. ложок
Горбуша солона — 60 гр
Ікра червона — 3 ч. ложки
Огірок свіжий — 0,5 шт.
Цибуля зелена — 2 пера

Як приготувати Бутерброди з горбушею солоною

Бутерброди – найпопулярніша і завжди затребувана закуска. У нашому блюді основа бутербродів – житній хліб, який спочатку змащують вершковим сиром, а потім поверх укладаються шматочки солоної горбуші. Цей рибний інгредієнт доповнює тонкий шматочок свіжого огірочка і порція червоної ікри. Погодьтеся, що така закуска всім припаде до смаку! Ось гастрономічні подробиці приготування бутербродів з горбушею солоною та ікрою.

Покроковий рецепт

1

Хліб у нас для бутербродів використаний житній. Але ви може взяти свій улюблений або батон. Розрізаємо хлібні скибочки так, як вам подобається.

2

Відкриваємо вершковий плавлений сир. Змащуємо поверхню кожного хлібного скибочки порцією вершкового сиру.

3

Промиваємо свіжий невеликий за розміром огірок. Нарізаємо його тонкими скибочками. Укладаємо на одну сторону бутерброда з огіркового скибочці.

4

Філе солоної горбуші нарізаємо тонкими шматочками. Кладемо по шматочку рибки поруч з огірковим скибочкою.

5

Наступний інгредієнт для формування наших смачних бутербродів – це червона ікра. Укладаємо приблизно по половинці чайної ложки рибного делікатесу поруч з шматочком солоного горбуші.

6

Завершуємо формування святкових бутербродів з горбушею солоною та ікрою нарізкою з зеленого лука. Апетитні бутерброди готові, подаємо їх до столу, пригощаємо запрошених! Всім приємного перекусу!