Ситний варіант сирних биточків, доповнених тріскою. Готується дуже просто, можна відразу приготувати на всю сім’ю і насолоджуватися трапезою.
Інгредієнти
філе тріски — 600 грам | |
прісний сир — 500 грам | |
луковичка — 1 головка | |
пшеничний хліб — пара шматочків | |
молоко для замочування | |
олія — для смаження | |
сухарі пировочные — для панірування | |
перець з сіллю — за смаком |
Ситний варіант сирних биточків, доповнених тріскою. Готується дуже просто, можна відразу приготувати на всю сім’ю і насолоджуватися трапезою.
Покроковий рецепт
1. Рибу ділять на філе, видаливши всі кісточки і шкіру. Нарізають тріску шматочками. Цибулинку очищають, нарізають півкільцями, просмажують на розпеченому маслі.
2. Хліб попередньо замочують у молоці. Достатньо 100 г продукту. Пропускають разом з сиром, тріскою і цибулею через м’ясорубку. Солять і перчать отриману суміш.
3. Далі з сирно-рибної маси формують акуратні биточки, панірують у сухарях, смажать з двох сторін на олії. Потім можна довести до готовності в духовці.
4. Рибні биточки з сиром можна подавати до столу з будь-яким овочевим гарніром, наприклад, з легким салатом або овочами. Приємного апетиту!