Печінкові оладки

Час приготування: 45 хвилин

Рецепт дуже простий і приготувати його зможе абсолютно кожен, навіть починаюча господиня зможе порадувати своїх рідних такими смачними оладками.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
печінка — 1 кг
яйця — 2 шт.
цибуля — 2 шт.
борошно — 5 ст. л.
сіль, перець, приправи — за смаком
сода — 1 ч. л.

Як приготувати Печінкові оладки

Печінковий оладки стануть прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, вони смачні, корисні і легко готуються.

Покроковий рецепт

1

Для початку потрібно підготувати продукти, взяти печінку, очистити 2 цибулина, яйця, борошно, сіль, перець і приправи.

2

Потім необхідно перекрутити печінку і цибулю на м’ясорубці. І додати в отриману суміш два яйця.

3


Перемішати печінку, цибулю і яйця і додати борошно, сіль, перець, приправу.
Все дуже добре вимішати. Довести тісто до стану магазинної сметани. Тісто не повинно бути рідким, але в теж час легко зісковзувати з ложки.
Також, рекомендую додати в тісто одну чайну ложку соди. Оладки стануть легкими і ніжними.

4


Далі необхідно на сковорідку налити олії і добре розігріти.
Потім викладати оладки на сковороду і на середньому вогні обсмажити з двох сторін.

5

Після того, як оладки просмажаться їх потрібно скласти в миску і накрити на невеликий час (10 хвилин) кришкою, щоб вони трохи ще пропарились. Таким чином, оладки не будуть сухими, а стануть ніжними і соковитими.
Блюдо готове до подачі на стіл можна подавати з будь-яким гарніром, найкраще такі оладки підходять до пюре.
Всім приємного апетиту!