Маринований тунець, смажена на сковороді гриль

Кілька секретних інгредієнтів і ви зможете приготувати унікальне блюдо.

Інгредієнти

стейк з тунця — приблизно 150-200 г
чебрець — за смаком
грецький йогурт — 100 г
лимонний сік — 2 ст. ложки
сіль, перець — за смаком
лимонна цедра — 1 год .ложка
коріандр мелений товчений — за смаком
чорний перець мелений — за смаком

Як приготувати Мариновану тунець, смажена на сковороді гриль

Смажений тунець, маринований в ніжному соусі з пряностей і йогурту. Одне з відомих традиційних страв, яке подають у Греції.

Покроковий рецепт

1. Натріть цедру лимона вичавте сік. Змішайте сік лимона з грецьким йогуртом.

2. Подрібніть В ступці чорний перець і коріандр. Дрібно поріжте чебрець.

3. В лимонний йогурт закиньте прянощі і цедру лимона, перемішайте.

4. Тунець обмажте отриманим йогуртовим маринадом, дайте постояти, просочитися.

5. Через 15 хвилин можна смажити на грилі на розпеченій вогні. Смажитися тунець недовго по 3 хвилини з кожного боку, якщо середина рожева не бійтеся, риба дійде в процесі охолодження.

6. Подавайте рибу з рисом і соусом, що залишився. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечена риба і салат з буряка і яблука