Запечена риба в лаваші

Для приготування страви можна використовувати будь-яку рибу, яка вам подобається. Але класичний варіант — це форель.

Інгредієнти

Риба форель — 2 шт.
Масло вершкове — 250 гр.
Лаваш — 4 шт.
Спеції — за смаком
Цибуля — 1 шт.

Як приготувати Запечена риба в лаваші

В даній страві смак лаваша перевершує навіть рибу.

Покроковий рецепт

Рибу почистити, промити і нарізати на порційні шматки.

Каструлю, в якій готується риба, ретельно змастити вершковим маслом. Потім розкласти лаваші так, щоб ними потім можна було накрити рибу.

В два шари викласти шматки риби, посолити і поперчити, додати трохи нарізаної цибулі і шматочки масла.

Накрити рибу лавашем, щільно прикрити каструлю кришкою і поставити на повільний вогонь. Запікатися риба буде приблизно 1 годину.

Неймовірно смачна риба готова до подачі!

Дивіться також:  Горбуша, запечена у фользі