Сьомга з овочами в духовці

Сьомга під сирною подушечкою виходить дуже соковитою і ніжною. А що важливо для жіночої статі дуже низькокалорійною.

Інгредієнти

сьомга — 3 стейка
помідор — 3 шт морква або
цибуля — 1 шт
сіль, спеції — за смаком
рослинна олія — 3 ст л
лимон — 1 шт
сир — 200 гр
майонез — 100 гр

Як приготувати Сьомга з овочами в духовці

Моя сім’я дуже любить рибку, у всіх варіантах приготування. Сьогодні розповім як швидко і 100 % смачно приготувати сьомгу з овочами в духовці. Можна використовувати помідори, моркву, цибулю або будь-які інші улюблені овочі. Зверху за бажанням можна присипати сиром.

Покроковий рецепт

Промиваємо під холодною водою стейки сьомги. Можна взяти цілу рибу і порізати на стейки самостійно. Стейки сьомги солимо, перчимо, скроплюємо соком лимона. Формуємо з фольги човники.

Помідори ріжемо на часточки. Цибулю ріжемо на дрібні шматочки. Змішуємо овочі і викладаємо поверх рибки.

натираємо сир на крупній тертці. Зверху робимо сіточку з майонезу. Ставимо риби в розігріту духовку.

Запікаємо протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Ось так швидко і неймовірно смачно приготувати сьомгу з овочами.

На гарнір мені дуже подобається рис. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Палтус під соусом з манго