Горбуша, запечена

Час приготування: 1 година

Блюдо дуже просте у приготуванні. Готується швидко. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Горбуша охолоджена без голови — 1 шт.
Лимон — 1/2 шт.
Перець чорний мелений — за смаком
Сіль — за смаком
Майонез — 2 столові ложки
Сир твердий — 100 гр.

Як приготувати Горбуша, запечена

Всі інгредієнти для страви доступні в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

2

Рибу очистити і порізати на шматочки.

3

Посолити, поперчити.

4

Побризкати соком лимона. Залишити на 15 хвилин маринуватися.

5


Змастити рибу майонезом.

6

Викласти рибу на сковороду або форму для запікання.

7

Натерти сир на крупній тертці.

8

Посипати рибу сиром. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку запікатися на 30 хвилин.

9

Горбуша готова. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Швидкі бутерброди