Горбуша, запечена

Блюдо дуже просте у приготуванні. Готується швидко. Виходить дуже смачно.

Інгредієнти

Горбуша охолоджена без голови — 1 шт.
Лимон — 1/2 шт.
Перець чорний мелений — за смаком
Сіль — за смаком
Майонез — 2 столові ложки
Сир твердий — 100 гр.

Як приготувати Горбуша, запечена

Всі інгредієнти для страви доступні в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Рибу очистити і порізати на шматочки.

Посолити, поперчити.

Побризкати соком лимона. Залишити на 15 хвилин маринуватися.


Змастити рибу майонезом.

Викласти рибу на сковороду або форму для запікання.

Натерти сир на крупній тертці.

Посипати рибу сиром. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку запікатися на 30 хвилин.

Горбуша готова. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пряна маринована тріска на овочевій подушці