Печена риба у власному соку

При приготуванні в духовці за даним рецептом, риба збереже всі корисні вітаміни і буде головною прикрасою святкового столу.

Інгредієнти

Риба — 4 невеликих тушки
Картопля — 2 шт.
Цибуля — 2 шт.
Сіль, зелень, спеції, панірувальні сухарі — за смаком

Як приготувати Печена риба у власному соку

Багато хто, напевно, чули, що їжа, приготована в духовій шафі, сама корисна і низькокалорійна. В основному господині вважають за краще випікати здобу, курку, пироги. Але не варто забувати і про рибу.

Покроковий рецепт

Рибу очистити від нутрощів, зрізати плавники, тушки вимити, висушити. Порізати на невеликі шматочки.

Скласти рибу у велику миску, додати до неї приправу на свій смак (приправа з сіллю). За бажанням можна додати окремо сіль. Збризнути олією (або на любителя – сік лимона).

Все перемішати і викласти на деко, попередньо поклавши фольгу для запікання.

Цибулини очистити від лушпиння, порізати півкільцями.

Картоплю почистити від шкірки, нарізати тонкими кружечками.

Картоплю викласти на деко рядами, цибуля на рибу.

Зверху все посипати панірувальними сухарями, прикрасити зеленню петрушки. Накрити фольгою і поставити в духовку на 40-45 хвилин. Випікати при 220-240 градусів.

Дивіться також:  Риба минтай на сковороді гриль з соусом тобаско