Швидка закуска зі шпротами і яйцем

Приготувати таку закуску не складе особливих труднощів, але результат вам дуже сподобається. Варіантів приготування бутербродів зі шпротами багато, але мій варіант особливий.

Інгредієнти

чорний хліб — 10 кус
майонез — 100 гр
часник — 5 зубчиків
яйце — 4 шт
солоний огірки — 4 шт
шпроти — 1 банка

Як приготувати Швидка закуска зі шпротами і яйцем

Скажу відразу, ця закуска моя улюблена їх усіх. По-перше, така закуска робиться швидко і просто. По-друге, така закуска економічна, а виглядає на столі дуже красиво і гідно. По-третє, і мабуть в основних, дуже смачна закуска!

Покроковий рецепт

Обсмажимо хліб з двох сторін на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.

Яйця відварити до готовності. Очистити і натерти на крупній тертці 2 яйця, а два залишити. Часник продавити через прес. Змішати яйця, часник і майонез. Отриманою сумішшю добре змастити кожен шматочок хліба.

Солоні огірки нарізати на тоненькі смужечки. Залишилися яйця ріжемо на кружечки. На хліб кладемо огірок, а зверху яйце.

Зверху викладаємо шпроти. У мене великі, тому на кожен бутерброд я поклала по одній рибині.

При подачі до столу закуску можна викласти на лист салату і прикрасити наприклад гілочками аґрусу. Це дуже красиво і незвично. Ви також можете прикрасити маслинами або оливками. Це теж додасть блюдо гарний святковий вигляд.

Дивіться також:  Бутерброди з оселедцем і буряком