Філе минтая під соусом з овочами і сиром

Філе минтая під соусом з овочами і з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Минтай з овочами під соусом з скоринкою сиру готується досить швидко, а уплетается ще швидше)
А аромат стоїть неймовірний!

Інгредієнти

Філе минтая – 2 середні филешки (400-500 грам)
Перець болгарський – 2 шт.
Вершки домашні – 5 ст. ложок
Лимон – 1 ч. ложка
Кабачок – 0,5
Морква – 1 шт. (середня)
Цибуля – 1 середня
Зелень – 0,5 пучка
Часник – 2-3 зубчики
Томатний сік / аджика – 3 ст. ложки З того, що у Вас в наявності
Сир голладский – 120 грам
Рослинне масло – 1-2 ст. ложки
Картопля – 2-3 шт. середні
Сіль/перець – за смаком

Як приготувати Філе минтая під соусом з овочами і сиром