Котлети рибні

Час приготування: 25 хвилин

Готуються такі котлети дуже швидко. Можна використовувати будь-яке рибне філе.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Рибне філе — 1 кг
Білий хліб — 3 скибочки
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Картопля — 2 шт
Сіль, перець — за смаком
Молко — для розмочування хліба
Яйце куряче — 1 шт

Як приготувати Котлети рибні

Рибні котлети-це дуже смачно і корисно. Котлети виходять дуже соковитими. До них можна зварити пюре або рис. Зробити з ними бутерброди.

Покроковий рецепт

1


Взяти будь-яке рибне філе. У мене була тріска. Пропустити через м’ясорубку. Білий хліб попередньо замочити в молоці. Потім теж пропустити через м’ясорубку разом з цибулею.

2



Картоплю натерти на дрібній тертці. Додати до фаршу. Посолити, поперчити. Додати яйце. Все добре перемішати.

3

Сформувати котлети. Смажити на розігрітій сковороді 4-5 хвилин з кожного боку. Якщо фарш вийшов рідкуватий, можна викладати ложкою на сковороду.

4

Соковиті рибні котлетки готові! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибні котлети з тріски