Печеня по-домашньому з свинини

Блюдо, яке є в будь-якій шкільній їдальні!

Інгредієнти

свинина — 400 гр.
картопля — 1 кг.
цибуля — 1 шт.
морква — 1 шт.
зелень — за бажанням
спеції — за смаком

Як приготувати Печеня по-домашньому з свинини

Справжня господиня повинна вміти готувати печеню по-домашньому! Це найстаріше, найбільш просте і в той же час найсмачніше блюдо російської кухні.

Покроковий рецепт

Картоплю очистити , помити і нарізати невеликими кубиками. Залити водою так, щоб трохи прикривала картоплю. Поставити варитися.

Тим часом свинину нарізати невеликими шматочками, окремо обсмажити до напівготовності з додаванням солі. При бажанні можна додати хмелі-сунелі або каррі. Східні приправи додадуть цікавий аромат і тільки прикрасять страву.

Коли картопля звариться, його потрібно посолити. Додати обсмажене м’ясо і залишити тушкуватися.

Подрібнені цибулю і моркву обсмажити до золотистого кольору і додати в сковороду. Перемішати. Додати за смаком спеції. Залишити гаситися ще хвилин на 15.

Перед тим, як зняти страву з вогню, можна додати трохи ароматної зелені. Печеня по-домашньому готове до подачі!
Дане блюдо готується ще і в горщиках.

Дивіться також:  Запечена картопля в паніровці з медом