Свинина з пюре

Свинина з пюре — відмінний варіант на друге, який точно сподобається всім членам сім’ї.

Інгредієнти

Пісна свинина — 500 г
Картопля — 9 штук
Цибуля — 1 штука
Приправа «хмелі-сунелі» — Половина чайної ложки
Молоко — Півсклянки
Вершкове масло — 20 г

Як приготувати Свинина з пюре

Смачне друге блюдо, яке готується не дуже складно, але займає досить часу.

Покроковий рецепт

300 грамів пісної свинини поріжемо на шматочки. Мабуть, це моє улюблене м’ясо, оскільки воно в міру м’яке і досить смачне (хоча жирне).


Візьмемо половинку однієї цибулини, очистимо її від шкірки і тонко поріжемо.

Потім змастимо сковороду маслом і будемо обсмажувати на ній цибулю до тих пір, поки він не придбає золотавий відтінок.

До цибулі висипаємо шматочки грудинки, перемішуємо і смажимо протягом п’яти хвилин. Дуже важливо перемішувати час від часу, щоб нічого не прилипло до сковороді і не підгоріло.

Через п’ять хвилин додаємо чудову приправа «Хмелі – сунелі» і продовжуємо грудинку смажити протягом 5-7 хвилин.


Отже, поки свинина готується, ми почнемо робити пюре.Для цього візьмемо 6-9 картоплин, очистимо їх, поріжемо на шматочки і поставимо варитися на плиту.

Після того, як картопля звариться, зіллємо з каструльки воду і почнемо кип’ятити в окремій чаші півсклянки молока.


Як тільки вона закипить, виллємо його в каструлю з картоплею, додамо приблизно 20 грам вершкового масла, все перемішати і розтолочимо.


Я обожнюю пюре, збите блендером, тому далі збиваємо. Таке пюре точно сподобається дітям, адже воно смачне, і його не треба особливо жувати.

Друге блюдо готове! Сподіваюся, що вам сподобається, і все буде дуже смачно! Приємного апетиту!))

Дивіться також:  Картопля-гармошка з часником і зеленню – хрусткий і смачний гарнір