Свинина з ананасами в сметані

Свинина з ананасами в сметані — корисне блюдо для смачної вечері.

Інгредієнти

Молодий часник — невеликий пучок
Свинина — 400 г
Сіль — за смаком
Сметана — опціонально
Ананаси — 100 г
Суміш перців — щіпка
Ріпчаста цибуля — 1 шт.

Як приготувати Свинина з ананасами в сметані

Ніжне м’ясо із зеленню і ананасами підкорить всіх любителів страв із свинини. М’ясо, приготоване за даним рецептом, порадує соковитістю, солодкої ноткою і пікантним присмаком. До того ж, рецепт максимально дієтичний – без майонезу і масла.

Покроковий рецепт

Корейку нарізати без кістки на порційні шматочки і злегка відбити молоточком. Щоб не пошкодити м’ясні волокна, треба відбивати м’ясо через харчову плівку.

Посипати м’ясо перцем і сіллю. Викласти у форму для запікання з глини, змастивши її олією.

Подрібнити молодий часник і ріпчасту цибулю. Щедро посипати м’ясо цибулею і зеленню.

Злити сироп з ананасом і відкинути фрукт на друшляк. Посипати свинину шматочками ананасів.

Свинину змастити з ананасами і зеленню нежирної сметаною. Можна також використовувати майонез, але зі сметаною виходить не тільки корисно, але і менш жирне. Відправити блюдо в духовку, накривши фольгою або кришкою від форми. Запікати не більше години при 180 градусах.

Викласти гарячу закуску на тарілку і подавати до столу! Страва підходить для святкового вечері, так і урочистого столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинина, запечена з картоплею під майонезом