Булки з митболлами в томаті і сиром

Як приготувати Булки з митболлами в томаті і сиром

Смачно, ароматно і швидко – булки з запеченими фрикадельками в соковитому соусі з томатів. Доповнює страву розплавлений сир.
100 грам свинини;
200 грам яловичини;
цибулина;
100 мл домашнього томатного соусу;
листи салату;
круглі булки;
100 грам сиру Моцарелла;
спеції;
зелень.
1. Булочки розріжте на дві частини.
2. Перекрутіть у фарш свинину і яловичину. Цибулю дрібно нарубаєте і змішайте з фаршем. Сформуйте круглі фрикадельки і обсмажте на олії.
3. Прогрійте духовку до 180 градусів. У форму викладіть готові митболлы. Залийте їх домашнім томатним соусом. Приправте спеціями і відправте на 15 хвилин випікатися.
4. Булки начиніть листами салату і пластами сиру. Зверху викладіть митболлы в соусі.

Дивіться також:  Фрикадельки по-шведськи