Свинина в горщиках

Час приготування: 1 год 30 хв.

Дуже простий рецепт. Страва смачна і ситна. Прекрасно підійде для вечірки з друзями.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Свинина — 1000г
Морква — 2 шт
картопля — 5 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Масло рослинне — 80 г
Часник — 5 зуб
сіль — за смаком

Як приготувати Свинина в горщиках

Свиняче м’ясо дуже ніжне. Швидко готується. А якщо її приготувати в горщиках, вийде блюдо просто пальчики оближеш. Хочу поділитися з вами рецептом дуже простого блюда, яке відмінно підійде для теплого сімейного вечері.

Покроковий рецепт

1

Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти і сміливо приступайте до приготування. Свиняче м’ясо підійде, як м’якоть, так і на кістки. Воно прекрасно проварюється.

2

М’ясо промити і порізати на великі шматки.

3

Червону моркву порізати на дрібні кубики. А якщо готуєте для гостей, можна порізати квіточками. Блюдо буде виглядати більш естетично.

4

Ріпчасту цибулю поріжте півкільцями.

5

У невеликий казан або у глибоку сковороду налити трохи рослинного масла, розігріти і скинути м’ясо. Свинину потрібно злегка обсмажити на середньому вогні.

6

Поки обсмажується м’ясо, почистіть картоплю і порізати на великі шматки.

7

Почистіть кілька зубчиків часнику і подрібніть ножем.

8

Коли все буде підготовлено, візьміть горщики, вниз покладіть шматочки обсмаженого м’яса, покладіть картоплю, моркву, цибулю і часник. За смаком посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Можна додати улюблені приправи, коріандр або насіння зіри. Також можна додати будь-яку свіжу зелень. Закрийте горщики і поставте в заздалегідь розігріту до 200°С духовку і запікайте приблизно 40 хв.

9

От у нас і вийшло дуже смачне і ароматне блюдо. Готуйте і радуйте своїх рідних, пригощайте друзів. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Стожки