Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів

Ароматні й соковиті, з ніжним соусом з овочів.

Інгредієнти

ребра свинячі — 1 кг
перець болгарський — 4 шт
цибуля ріпчаста — 2 шт
вишневий соус — 50 мл
перець мелений — за смаком
хмелі сунелі — за смаком
чебрець сушений — за смаком
сіль — за смаком
помідори в’ялені — за смаком з часником

Як приготувати Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів

Свинячі ребра досить жирні, але порадувати себе неповторним смаком цього продукти іноді все ж можна. Для того, щоб страва вийшла смачною треба уважно підійти до вибору м’яса. Ребра повинні бути рожевого кольору з рівномірними вкрапленнями жиру, і, звичайно, без стороннього запаху.
Рецептів приготування ребер величезна кількість. Даний, відрізняється швидкістю приготування без витрати особливих зусиль. Ну і родзинкою смаку тушкованих ребер стане вишневий соус в маринаді.

Покроковий рецепт


В першу чергу підготуємо м’ясо . Свіжі свинячі стегна промиваємо пдо холодною проточною водою. Викладаємо на паперовий рушник і даємо обсохнути. Важливо звернути увагу на самі ребра, на закінчення їх можуть зустрічатися частинки розтятої кістки, вони дуже гострі, обов’язково видаліть їх.






Важливим этамом буде маринування м’яса. Для цього спочатку посыпим ребра сухими спеціями. Я додаю мелений чорний перець, чебрець сухий,хмелі сунелі, сіль. Далі я масирую кожне реберце, втираючи спеції в нього. Тепер черга рідких складових. В окремій пиалке змішуємо вишневий соус і в’ялені з часником томати прям з ароматним малому з баночки. Виливаємо все на ребра і повторюємо масаж))). Даємо постояти ребрах в маринаді як мінімум 20 хвилин.


Отже, ребра підготовлені. Викладаємо їх у чашу мультиварки посипаємо довільно нарізаними болгарським перцем і цибулею. Кладу овочі відразу, щоб в кінці готування вони перетворилися в ароматний кашецеобразный соус.

Дивіться також:  Соковиті мясні котлети в духовці під сиром




Настав час попрацювати мультиварці. Спочатку встановлюємо режим «смаження» на 30 хв. Накриваємо каструлю і забуваємо на пів години.Не перживаете про страву. Під час смаження реберця дадуть сік і не підгорять, а навпаки придбають золотистий колір. Через 30 хвилин відкриваємо каструлю, перемішуємо вміст, додаємо 100 мл води, виставляємо режим «гасіння» на 50 хв. Закриваємо і займаємося своїми справами.


Через час, ребра готові. А на дні чаші утворюється мягикй і ароматний соус. Люблю подавати ребра з соусом, посипаючи маринованою цибулею. Він пом’якшує і освіжає жирнось м’яса. Блюдо готове.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!