Шурпа з локшиною

У даному рецепті розглянуто, як приготувати шурпу більш пісну, так як вона готується частіше з баранини.

Інгредієнти

Яловичина — 400 гр.
Помідори — 2 шт.
Спагетті — 100 гр.
Маленькі картоплини — 8-10 шт.
Томатна паста — 2 ст. л.
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сіль, сумак, паприка, приправа для м’яса — за смаком

Як приготувати Шурпа з локшиною

Шурпа являє собою страву, поєднує у собі і перше і друге, його можна назвати занадто густим супом, або гарніром з м’ясом і бульйоном. Це східне блюдо чудово своїм поєднанням продуктів, ситні і пікантними приправами.

Покроковий рецепт

Для початку беремо яловичину, промиваємо її, нарізаємо на великі шматки і ставимо в скороварку, заливаємо водою, солимо небагато і ставимо під тиск на годину.

За цей час моркву натираємо на крупній тертці і смажимо на олії розпеченої сковороди.

Через трохи часу до моркви відправляємо два порізаних помідора і також пасеруємо.

Картоплю та цибулю очищаємо.

Додаємо в шурпу моркву і цибулю цілком, які відправляємо без смаження.

Додаємо в суп томатну пасту, приправу, сіль, щоб картопля зміг увібрати сіль і бути в міру солоним. Пасеровані овочі також направляються в суп і залишаємо нудитися на середньому вогні хвилин 20-30.

Через даний час в шурпу кладемо потрібну кількість спагетті, даємо їй проваритися 2 хвилини, помішуючи, щоб вона не злиплася і можна закривати кришку, макарони самі дійдуть.

Через 15 хвилин шурпу можна розливати по тарілках, щоб у кожній порції було м’ясо, картоплю і спагетті.

Дивіться також:  Свинина по-старопольски з цибульним конфітюром під грибним соусом