Свинина в соєвому соусі, смажена з цибулею

Пропонуємо підсмажити шматочки свинини з цибулею, попередньо замаринувавши їх в соєвому соусі. Виходить досить ситно – виглядає апетитно!

Інгредієнти

Свинина — 300 г м’якоть
Цибуля — 1 шт.
Соєвий соус — 40 мл
Спеції для м’яса — за смаком
Масло ратсительное — 40 мл

Як приготувати Свинина в соєвому соусі, смажена з цибулею

Для приготування м’ясної страви нам знадобиться м’якоть свинини і ріпчасту цибулю. Дані продукти подрібнити, а потім замаринуем в соєвому соусі, додавши спеції для м’яса. Смажити будемо в рослинному маслі.

Покроковий рецепт

М’якоть свинини промиваємо, обсушуємо з допомогою паперового рушника. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, щоб нарізати невеликими шматочками. Нарізку з свинини кладемо в миску.

Цибулю очищаємо від лушпиння. Подрібнюємо невеликими шматочками-смужками. Цибульну нарізку додаємо до м’яса.

Вливаємо соєвий соус.

Підсипаємо трохи спецій для м’яса.

Інгредієнти добре перемішуємо. Миску з вмістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо в прохолодне місце маринуватися на годину.

Свинину в соєвому соусі після маринування відправляємо в розігріту олію. Смажимо м’ясні шматочки протягом 10 хвилин, періодично перемішуючи.

Блюдо готове – приємного перекусу!

Дивіться також:  Свинячий гуляш з солоними огірками по-царськи