Секрет соковитого свинячого стейка

Для того щоб приготувати м’ясо соковитим і ніжним цілком достатньо використовувати ківі. Жодних маринадів і всіляких соусів вам не знадобиться тільки один відомий всім фрукт.

Інгредієнти

стейк свинини — 1 штука
ківі — 1 плід
спеції — за смаком
оливкова олія — за смаком

Як приготувати Секрет соковитого свинячого стейка

Може бути мало хто знає, щоб м’ясо стало м’яким і ніжним після готування, досить промаринувати його або хоча б змастити ківі. Пробуємо приготувати?

Покроковий рецепт

1. Ківі очистіть і розріжте на дві частини.

2. Стейк свинини промажте м’якоттю ківі (Можна навіть ківі почистити, а м’якоть подрібнити в блендері, щоб промаринувати м’ясо). Вам необхідно повністю використовувати один плід ківі. Чим більше м’якоті, тим соковитіше буде м’ясо — ось і весь секрет.

3. Стейк приправте спеціями.

4. Сковороду прогрійте до максимальної температури з оливковою олією.

5. Смажте стейк до повного приготування. На весь процес займе не більше 20 хвилин, але головне — це постійно перевертати м’ясо, щоб воно не підгоріло.

6. Подавайте м’ясо з будь-яким гарніром і з улюбленим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні мясні котлети з кабачком