Фарширований перець, запечений в духовці (половинки)

Фарширований перець, запечений в духовці (половинки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фарширований перець – це багатьма улюблене блюдо, яке легко готується, виходить смачним, ароматним, соковитим і ситним. Перці, фаршировані м’ясом і рисом не вимагають гарніру.

Інгредієнти

Фарш м’ясний (свинина+яловичина) – 300 гр.
Рис – 1 / 4 ст.
Зелень петрушки і кропу – за смаком
Томатна паста – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Перець болгарський червоний, жовтий і/або зелений – 3 шт.
Майонез – 1 ст. л.
Сир тердый – 100 гр.
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки

Як приготувати Фарширований перець, запечений в духовці (половинки)