Лагман класичний

Лагман класичний – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лагман – універсальне блюдо, так як його можна приготувати з будь-якого м’яса, і будь-яких овочів. А так само замість домашньої локшини можна відварити звичайні спагетті!

Інгредієнти

м’ясо – 350 грам підійде будь-яка: яловичина, баранина, свинина, курка
морква – 4 штуки
цибуля ріпчаста – 2 середні головки
перець болгарський – 4 штуки
помідори – 3 штуки
картопля – 4 штуки
часник – 8 зубчиків
сіль – за смаком
перець – за смаком
петрушка – за смаком
локшина – 500 грам приготуємо самі з 2-х яєць, солі й борошна.
соняшникова олія – трохи для смаження
бульйон або кипляча вода – 1-1,5 літра

Як приготувати класичний Лагман