Буріто по-мексиканськи

Час приготування: 20 хвилин

Швидко, просто і смачно. Відмінна закуска для компанії.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Круглий Лаваш — 4 шт.
Грецький Йогурт без добавок — 200 гр.
Перець чорний мелений — за смаком
Сіль — за смаком
Куряче філе — 300 гр.
Помідори — 2 шт.
Цибуля ріпчаста — 2 головки
Часник — 2 зубчики
Лимон — 1/2 шт.
Петрушка — невеликий пучок
Перець болгарський — 1 шт.
Квасоля консервована — 1 банка 300 гр.
Кетчуп — 3 столові ложки
Олія соняшникова — 2 столові ложки

Як приготувати Буріто по-мексиканськи

Для приготування страви потрібні прості продукти, які знайдуться в найближчому магазині. Готується швидко. Якщо гості на порозі — ідеально.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

2


Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

3


Куряче філе порізати смужками і обсмажити з цибулею 3-4 хвилини.

4


Порізати перець, помідори і часник. Додати в сковороду, обсмажити близько 2-3 хвилин.

5

Петрушку порізати.

6

Додати в сковороду консервовану квасоля, кетчуп, сіль, перець. Протушкувати близько 5 хвилин.

7

Вимкнути вогонь, додати зелень, перемішати.

8


Приготувати соус: змішати грецький йогурт, сік лимона, сіль і чорний мелений перець.

9



Викласти начинку на лаваш, полити соусом, згорнути в кульок.

10

Подавати теплим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Дав – індійський суп з бобових культур