Салат «Океан»

Як приготувати Салат «Океан»

Дуже цікавий варіант салату для зайнятих господинь. Готується швидко, але смак дуже цікавий, адже у страві поєднується рибка, морська капуста і імбир.

Потрібно:

– 300 г хека;
– 120 г морської капусти;
– два огірка;
– луковичка;
– трохи кореня імбиру (достатньо 50 г);
– лимон;
– оливкова олія, цукор, перець, сіль.

Приготування:

1. Беруть рибне філе, відварюють до готовності, ріжуть кубиками. Корінь імбиру очищають, дрібно шинкують. Цибулину (краще червоний), ріжуть тоненькими півкільцями. Огірок натирають.
2. Всі підготовлені продукти змішують разом. Далі додають морську капусту, ретельно перемішують.
3. Оливкову олію змішують з соком, вичавленим з лимона. За смаком засипають цукор, перець, сіль. Перемішують і заливають цю суміш в салат.

Перед подачею потрібно дати настоятися. Прикрасити можна лимонною цедрою.

Дивіться також:  Кукурудзяний салат з копченою ковбасою і капустою