Салат Весняний у власному соку

Смачно, довго зберігається підходить практично до будь-якої страви. Можна їсти і з хлібом.

Інгредієнти

Огірки — 5-6 шт
Помідори — 6 шт
Цибуля — 1-2 шт
Олія соняшникова — 30 мл
Оцет — 1 ст ложка

Як приготувати Салат «Весняний» у власному соку

Цей салат звичайний літній, напевно всі господині його готують. Коли з’являються огірки і помідори, але не всі знають як цей салат можна закачати на зиму. Щоб цей салат можна було і взимку поставити на стіл.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти, моєму овочі складаємо в глибоку миску.

Нарізаємо огірки для салату або як показано на фото

Далі нарізаємо, наші помідори часточками або середніми шматочками.


Ріжемо цибулю півкільцями і розділяємо їх як на фото. Змішуємо все в глибокій посуді, я змішують в невеликому тазику.

Після того як, я поєднала всі інгредієнти і перемішала салат. Дістаю сковороду і наливаю, трохи соняшникової олії, викладаю наш салат, на сковороду і смажу 5-7 хвилин. Потім зменшую вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 10-15 хвилин.



Вимикаємо наш вогонь. Дістаємо банку з кришкою, стерилізуємо і перекладаємо, салат і додаємо ложку оцту в банку і закриваємо її. Наш салат готовий, приємного апетиту.

Дивіться також:  Салат з авокадо, хурмою і лимоном