Австрійські кнедлики з сиру

Австрійські кнедлики з сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кнедлики, приготовані на основі сиру, виходять дуже легкими і ніжними по своєму смаку, а готувати їх можна до недільного сніданку і повсякденного вечері.

Інгредієнти

сире яйце куряче – 1 шт. добірне
жирна сметана – на свій смак
борошно пшеничне – 3 ст. ложки просеянная, високої якості
зелень свіжа – на свій смак дрібно нарізана
твердий сир – 1,5 ст. ложки тертий, будь сорт
мелкомолотая сіль – за смаком
масло вершкове – 50 г розм’якшене, несолоне
саме жирне молоко – 1 повний стакан

Як приготувати Австрійські кнедлики з сиру