Австрійські кнедлики з сиру

Кнедлики, приготовані на основі сиру, виходять дуже легкими і ніжними по своєму смаку, а готувати їх можна до недільного сніданку і повсякденного вечері.

Інгредієнти

сире яйце куряче — 1 шт. добірне
жирна сметана — на свій смак
борошно пшеничне — 3 ст. ложки просеянная, високої якості
зелень свіжа — на свій смак дрібно нарізана
твердий сир — 1,5 ст. ложки тертий, будь сорт
мелкомолотая сіль — за смаком
масло вершкове — 50 г розм’якшене, несолоне
саме жирне молоко — 1 повний стакан

Як приготувати Австрійські кнедлики з сиру

Кнедлики, приготовані на основі сиру, виходять дуже м’якими і ніжними. А готувати їх можна до недільного сніданку і повсякденного вечері в якості гарніру.

Покроковий рецепт

Дрібно натерти сир будь-якого твердого сорту, потім пересипати сирну масу в глибоку невелику посуд, після цього насипати туди ж борошно пшеничне. Викласти цю сирно-борошняну масу, потім в розтопленому вершковому маслі обсмажити її при частому помішуванні.

Додати в сирно-борошняну масу трохи солі, влити в достатній кількості молоко, розмішати дерев’яною лопаткою всі інтенсивно, потім при постійному помішуванні варити до густоти. Потім суміш трохи остудити.

Як тільки сирно-борошняна суміш гарненько охолоне, змішати з сирим курячим яйцем і добре розмішати.

Поставити на вогонь каструлю з водою. Як тільки вода закипить викласти у нього порціями, при допомозі великої ложки сирну суміш і варити до готовності. Приготовлені австрійські сирні кнедлики подавати до столу з вершковим маслом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Азіатські овочі, тушковані в соусі чилі