Спагетті з смаженими печерицями та сиром

Виявляється, для того щоб приготувати цікаве і смачне блюдо, не обов’язково потрібно багато продуктів. Всього-то…спагеті, гриби і прянощі. Сир в даному блюді об’єднує всі і підсилює аромат страв

Інгредієнти

спагетті — 300 грам
вершкове масло — 3 столові ложки
оливкова олія — 1 столова ложка
гриби — 150 грам
сіль — за смаком
мелений чорний перець — за смаком
часник — 6 зубчиків
тертий сир — 1 / 2 чашки +трохи для сервірування
свіже листя петрушки — 2 столові ложки
спеції для спагетті — за смаком

Як приготувати Спагетті з смаженими печерицями та сиром

Виявляється, для того щоб приготувати цікаве і смачне блюдо, не обов’язково потрібно мати багато продуктів. Всього-то…спагеті, гриби і прянощі. Сир в даному блюді об’єднує всі і підсилює аромат страви.

Покроковий рецепт

Закип’ятіть солону воду. Закиньте макарони і варіть до тих пір, поки вони не досягнуть стану аль-дент (трохи недоготовленные). Це, приблизно, від 7 до 9 хвилин, або у відповідності з інструкцією на упаковці.

3/4 склянки бульйону від спагетті вилийте в склянку для подальшого використання. Решту воду злийте, спагеті відкиньте на друшляк.

Між тим, нагрійте 1 столову ложку оливкової олії і вершкового масло у великій сковороді на середньому вогні. Закиньте гриби, приправити сіллю і перцем і готуйте до золотистого кольору близько 5 хвилин.

Додайте рубаний часник і решту 2 столові ложки вершкового масла. Продовжуйте готувати ще 1 хвилину.

Додайте в сковороду приготовані спагетті, відкладену воду і 1/2 чашки тертого сиру. Всі закиньте, готуйте і заважайте до тих пір, поки вода не випарується, а сир не розплавиться (близько 2 хвилин).

Додайте петрушку, спеції для спагетті і ще раз перемішайте.

Подавати спагеті з грибами в неглибоких чашах, присипати додатково тертим сиром кожну порцію.

Дивіться також:  Паста з соусом з томатів і баклажанів