Салат «Біла Береза» з курячого філе

Ще один листковий салат, який можна приготувати заздалегідь і спокійно чекати гостей )).

Інгредієнти

Куряче філе — 300 г
Яйця курячі — 4 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Зелені яблука — 1 шт.
Сир — 200г
Майонез — 250 г або по смаку
Для прикраси:
Маслини для прикраси
Гриби — опеньки
Петрушка — декілька гілочок
Помідори черрі — для прикраси

Як приготувати Салат «Біла Береза» з курячого філе

Салат «Біла Береза» з курячого філе виходить дуже ніжний, соковитий. Примітний тим, що можна приготувати заздалегідь.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Підготувати інгредієнти:
Куряче відварне філе дрібно порізати. Жовтки відокремити від білків, натерти на тертці. Цибулю дрібно порубати (можна на 1-2 хвилини залити окропом, щоб він став менш сильним). Сир і яблуко натерти на дрібній тертці.

Викласти шари салату:
Куряче м’ясо (у виді прямокутника). Сіточка майонезу.

Далі жовтки. Дрібно нарізану цибулю. Майонез.

Шар тертого яблука. (В цьому шарі майонез не потрібен).

Тертий сир. Майонез.

Шар яєчного білка.

Прикрасити «стовбур берези» маслинами, петрушкою, опеньками і «сонечками» з помідорів черрі. Салат краще поставити в холодильник на кілька годин (можна на ніч), а потім вже подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з консервованим тунцем і рисом