Корисний вінегрет з морською капустою

Один з найулюбленіших варіантів вінегрету в нашій родині з морською капустою. Його я називаю «Вінегрет корисний» за його цінні властивості.

Інгредієнти

буряк — 3 шт
картопля — 7 шт
морква — 5 шт
огірки мариновані — 3 шт
морська капуста — 250 г
кукукуруза консервована — пів банки
цибуля ріпчаста — у мене на цей раз червоний), можна половину.
зелень за смаком у мене заморожена (попередньо розморозити)
рослинне масло — 90 мл
сіль соєвий соус — за смаком

Як приготувати Корисний вінегрет з морською капустою

Варіацій на тему цього салату безліч, і я сама люблю експериментувати, додаючи щоразу нові інгредієнти або замінюючи старі на ще невипробувані. Нас в родині п’ятеро, тому я готую багато. За необхідності, можна зменшити кількість інгредієнтів.

Покроковий рецепт

Вимити, відварити і почистити буряк, морква, картопля. Почистити цибулю.


Порізати на дрібні кубики всі овочі і покласти в зручну для перемішування посуд.

Покласти морську капусту, консервований горошок, зелень. Заправити рослинним маслом, додати сіль за смаком, за бажанням соєвий соус.

Покласти в салатник і подавати до столу. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Теплий салат з баклажанів з грибами і овочами