Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком

Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо з яблуками – ідеальне поєднання для ситного і корисного салату. Його можна подати на святковий стіл або просто приготувати до сімейного вечері.

Інгредієнти

яблуко – 1 шт.
копченої, курячої грудки без кісток – 100 г
нарізаного бекону, обсмаженого – 2 смужки
волоських горіхів – 1/2 жменьки
шпинату – 1 велика жменя стебла видалити
червоний цибулю, дрібно нарізаний – 1 маленький
Для заправки салату:
червоно-винного оцту – 2 столові ложки
діжонської гірчиці – 1 чайна ложка
солі – 3/4 чайної ложки
меленого чорного перцю – 1/4 чайної ложки
рослинної олії – 3 столові ложки

Як приготувати Салат з шпинату з копченою куркою і яблуком