Салат з помідорів з яйцем і сметанною заправкою з зеленої редькою

Як приготувати Салат з помідорів з яйцем і сметанною заправкою з зеленої редькою

Цей ситний яєчний салат припаде до смаку багатьом – готується легко, з’їдається швидко і не осідає в шлунку вагою.

Потрібно:

– за чотири помідори, яйця;
– зелена редька;
– зелена цибуля, сметана, сіль морська.

Приготування:

1. Яйця відварюють заздалегідь і ріжуть часточками. Аналогічним чином нарізають помідори.
2. Редьку промивають, очищають, натирають дрібніші. Посипають сіллю і залишають на десять хвилин для виділення соку. Потім змішують зі сметаною і подрібненою цибулею – вийде заправка.
3. Помідори з яйцями складають в салатник, поливають сметанною заправкою, прибирають на пару хвилин у холодильник.

Салат можна швидко приготувати на обід, але він вдало впишеться і в святкове меню, адже виходить ароматним і ситним.

Дивіться також:  Під корейська морква з цибулею і мясом (теплий салат)