Салат з нуту з кебабом з свинини і яблука

Як приготувати Салат з нуту з кебабом з свинини і яблука

Оригінальний салат з простих інгредієнтів представляємо вашій увазі. Цю закуску можна готувати щодня до основного прийому їжі.
200 грам свинячого фаршу;
50 грам цибулі;
25 грам часнику;
40 грам нуту;
40 грам яблука;
30 грам листя салату;
30 мл соусу каррі.
1. За допомогою блендера подрібніть цибулю і часник. Додайте овочі в свинячий фарш. На шпажці зліпіть кебаб і приготуйте його на мангалі (на вугіллі). Після, зніміть його і наріжте шматочками.
2. Нут відваріть до готовності.
3. Листя салату промийте і порвіть руками. Додайте до листів салату, нарізане часточками яблуко, кебаб і нут. Заправте салат соусом каррі.

Дивіться також:  Салат зі спаржею і грибами