Салат з буряка, чорносливу та фініків

Чудовий салатик, в якому варена буряк чудово «сусідить» з чорносливом і фініками. Спробуйте таке корисне блюдо і ви.

Інгредієнти

Буряк — 1 шт.
Фініки — 6-7 шт.
Чорнослив — 7-8 шт.
Горіхи волоські — 1 жменя
Олія оливкова — за смаком
Сіль — щіпка

Як приготувати Салат з буряка, чорносливу та фініків

У нашому рецепті основний інгредієнт – це буряк. Коренеплід потрібно попередньо і бажано заздалегідь відварити в злегка присоленной воді до готовності (перевірити можна, проткнувши виделкою). Також слід приділити увагу финикам і чорносливу. З фініків видалити кісточки. Якщо кісточки є в чорносливі, також отримати їх.

Покроковий рецепт

Приступаємо до реалізації рецепта. Відварну буряк очищаємо від шкірки, нарізаємо у формі тонкої соломки.

Фініки подрібнюємо тонкими смужками.

Чорнослив для салату на обробній поверхні наріжемо шматочками.

З’єднуємо подрібнені інгредієнти корисного салату в мисці. Додаємо волоські горіхи (їх небагато треба потовкти, щоб не було великих шматочків).

В якості заправки беремо масло оливи. Заливаємо потрібну кількість і перемішуємо.

Смачний, а головне – корисний для нашого організму салат з вареного буряка готовий! Приємного апетиту, пригощайтесь на здоров’я!

Дивіться також:  Теплий салат «Спогад про Таїланді»