Салат з вареного буряка з волоським горіхом і виноградом

Прості інгредієнти: варені буряки і моркву, волоські горіхи, солодкий виноград. При бажанні можна додати гостринку — часник, або замінити виноград родзинками або чорносливом.

Інгредієнти

Буряк — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Волоські горіхи — 1-2 жмені
Майонез — 4 ст. л.
Виноград — за смаком великий солодкий

Як приготувати Салат з вареного буряка з волоським горіхом і виноградом

Всім відома користь буряків, вона очищає кишечник, в ній багато вітамінів і мікроелементів. Тому буряк повинна бути частим інгредієнтом в раціоні харчування.

Покроковий рецепт

Варимо моркву і буряк близько години. Охолоджуємо, очищаємо від шкірки, тремо на тертці все в одну глибоку миску. Додаємо подрібнені волоські горіхи.

Додаємо майонез, перемішуємо.


Викладаємо порційно в маленькі миски або на велике плоске блюдо в форму.

Виноград миємо, розрізаємо на половинки, виймаємо кісточки, викладаємо зверху на салат. Якщо ви взяли ізюм, то можна перемішати всередину салату відразу. Посипаємо подрібненою волоським горіхом.


Подавати можна окремо або з чимось ще, наприклад, з м’ясом. Прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Редис з печерицями і спаржею по-азійськи