Салат з сьомгою і помідорами-чері

.

Інгредієнти

Листя салату — 2 шт.
Помідори черрі — 4 шт.
Червона риба — 20-30 г
Цибуля порей — за смаком
Оливкова олія — або рослинне
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Салат з сьомгою і помідорами-чері

Інгредієнти розраховані на 1 порцію.

Покроковий рецепт

Слабосолону сьомгу нарізати кубиками. Черрі навпіл. Цибуля порей кільцями.

Листя салату гарненько промити, нарвати на невеликі шматочки. Викласти на тарілку.

Додати сьомгу, цибулю і черрі. Посолити, приправити перцем і оливковою олією (можна рослинним) маслом. Перемішати.

Цей салат не розрахований для зберігання в холодильнику. Листя салату швидко втрачають свою свіжість, тому відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Літній салат з мандаринами і редисом