Салат з сьомги з огірком

Салат з слабосоленої сьомгою і огірком

Інгредієнти

Слабосолона сьомга — 150 г
Огірки — 150 г
Сметана — 3 столові ложки
Лимонний сік — 1 столова ложка
Цедра лимона — 1 чайна ложка
Прованські трави — щіпка
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з сьомги з огірком

Покроковий рецепт

Приготувати заправку для салату з солоною сьомгою.
Змішати 3 столові ложки сметани з 1 столовою ложкою соку лимона. Сметанную суміш злегка посолити, перемішати.

Огірок нарізати півкільцями. Слабосолону сьомгу (або слабосолону форель) очистити від шкіри і кісток, нарізати невеликими скибочками.

На плоску тарілку викласти нарізаний огірок. По краях викласти сьомгу. Присипати все прованськими травами.

Викласти на салат сметано-лимонну заправку. Прикрасити салат з рибою цедрою лимона. Салат з слабосоленої сьомгою і огірком готовий! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рибний салат з сьомгою і сухариками