Салат з сирокопченою свининою, динею і фетою

Делікатесний салат з сирокопченою свининою, ароматною динею і сиром фета

Інгредієнти

Листя салату — 1 пучок
Сиров’ялена свинина — 100 гр.
Диня — 150 гр.
Фета — 100 гр.
Олія оливкова — 3ст. л.
Винний оцет — 1 ст. л.

Як приготувати Салат з сирокопченою свининою, динею і фетою

Вишуканий і дуже смачний салат, який сміливо може позмагатися з ресторанними салатами, а то і краще, адже він приготований з любов’ю своїми руками – красиве оформлення робить його незамінним блюдом для романтичної вечері

Покроковий рецепт

1. Листя салату (у мене суміш різних салатів) помити і добре обсушити від вологи. Красиво розкласти на тарілці. Трохи посолити.

2. Сиров’ялену свинину нарізати скибочками. Розкласти по салату.

3. Диню вимити, розрізати навпіл, видалити насіння. Нарізати скибочками, очистивши від шкірки. Розкласти між скибочками свинини.

4. Фету нарізати кубиками і також розкласти по салату.


5. Зробити соус – змішати оливкову олію, сіль і винний оцет і полити салат.

Дивіться також:  Закуска-салат зі свіжих огірків і оселедця