Салат з тунцем і стручкової квасолею

Салат з тунцем і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижний салат з незвичайним смаковим поєднанням. Він займе гідне місце на святковому столі. Ваші гості оцінять його смак по достоїнству.

Інгредієнти

Консервований тунець – 1 банка
Стручкова квасоля – 200 гр.
Зелень – 1 пучок
Маслини – 1/2 баночки
Помідор – 1 шт. Якщо помідори черрі, то буде потрібно кілька штучок
Яйце куряче – 2 шт. Якщо яйце перепелине, то потрібно взяти штучок 5-7
Для соусу
Масло рослинне або оливкове – 5 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Лимонний сік з половини лимона
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з тунцем і стручкової квасолею