Салат з консервованого тунця, з яйцем і морквою

Дуже легкий і простий у приготуванні салат.

Інгредієнти

Тунець — 1 банка
Яйця курячі — 4 шт.
Морква — 2 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 шт.
Майонез — 200 г
Для прикраси:
Цибуля зелена — .
Маслини — .
Болгарський перець — .
Смородина червона — .

Як приготувати Салат з консервованого тунця, з яйцем і морквою

Чудово підходить для приготування на святковий стіл і для повсякденного вживання. Смак салату виходить м’який, тому їдять його із задоволенням практично всі. Блюдо досить ситна і калорійна.

Покроковий рецепт

Моркву відварити, почистити, натерти на дрібній тертці, залишивши частину на мітлу, ніс і черевики сніговикові.

Яйця відварити круто, остудити, почистити. Жовтки і білки натерти окремо один від одного на дрібній тертці. Сир натерти на тертці. Маслини дрібно порізати.

Рибну консерву викласти на тарілку, розім’яти виделкою до однорідної маси разом з маслом з банки (якщо його трохи), таким чином, салат вийде соковитим. Зверху посипати рубаним луком. Промазати шар майонезом.

Наступний шар кладемо — терту моркву. Промазати шар майонезом.

Викласти шар тертих жовтків. Промазати шар майонезом.

Останній шар яєчних білків.

Творчий процес складається з перетворення салату в сніговика. Капелюх сніговика викласти з раніше дрібно нарізаних маслин. Черевики, мітла і ніс сніговика – з моркви. Шарф – із зеленого лука і ягід червоної смородини. Гудзики з чорної смородини. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з сьомгою і помідорами-чері