Салат з куркою, помідорами і персиками

Ситний салат з курячим філе, м’ясистими помідорами і ніжними персиками, заправлений йогуртом і гірчицею

Інгредієнти

Куряче філе запечене — 1 шт.
Персик — 1 шт.
Помідор — 1 шт.
Салат — 1 пучок
Йогурт — 50 мл
Гірчиця французька — 2 ст. л.

Як приготувати Салат з куркою, помідорами і персиками

Простий і швидкий у приготуванні салат з готовим курячим філе, помідорами і персиками під гірчично-йогуртовій заправкою, зате гарне оформлення страви робить його святковим і дуже ефектним

Покроковий рецепт

1. Листя салат добре промити і обсушити рушником. Порвати і красиво розкласти на тарілці.

2. Персик помити, також обсушити. Розрізати навпіл, видалити кісточку і нарізати часточками. Розкласти по листю салату.

3. Куряче філе нарізати скибочками і розкласти між шматочками персика. Філе у нас вже готове — таке можна купити в будь-якому супермаркеті.

4. Помідори помити, витерти на сухо і нарізати часточками, так само як персик. Розкласти по колу між шматочками персика і курки.


5. Йогурт змішати з гірчицею і сіллю. Полити салат заправкою.


6. Такий салат стане центральною стравою будь-якого столу.

Дивіться також:  Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом