Буряково-гранатовий салат по-перськи

Як приготувати Буряково-гранатовий салат по-перськи

Буряк і гранат прекрасно поєднуються між собою. Представляємо вашій увазі страву перської кухні. Салат ідеально підійде для тих, хто хоче завжди залишатися струнким і красивим. Для відтворення блюдо вам знадобиться:
буряк – 100 грам;
гранат – 1 штука;
салат айсберг — 150 грам;
спеції – за смаком;
винний оцет – 10 мл;
оливкова олія – 30 мл;
твердий сир – 40 грам.
1. Буряк обгорніть в фольгу і відправте випікатися в духовку.
2. Тим часом, очистіть гранат і вийміть зерна.
3. Салат айсберг порвіть руками і покладіть в салатник.
4. Твердий сир наріжте тонкими слайсами.
5. Готову буряк наріжте тонкими слайсами. Викладіть в салатник до айсбергу.
6. Додайте гранат і твердий сир. Збризніть блюдо винним оцтом і оливковою олією.

Дивіться також:  Салат з авокадо і хурмою