Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан

.

Інгредієнти

Савойська капуста — 2-3 листа капусти (будь)
Абрикоси — 6-8 сушених абрикосів
Червона квасоля — 50 г вареної квасолі
Мигдальні горіхи — 20 г
Сир пармезан — 10 г
Винний червоний оцет — 2 столові ложки
Оливкова олія — 1 столова ложка
Авокадо — 1/2 шт.
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Салат з абрикосами, авокадо і сиром пармезан

Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Капусту порвати на дрібні шматочки (стебло викинути). Абрикоси нарізати на шматочки, закинути в миску до капусти. Туди ж додати квасоля, мигдаль, і сир.

Збити разом масло і оцет. Заправити салат. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Перед подачею на стіл, додати скибочки авокадо, нарізані кубиками.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з моркви з яйцем і сиром