Святковий салат з мови з горщиком, сиром і морквою

Салат ідеальний для святкового або повсякденного столу.

Інгредієнти

Салат Ромен — пучок
Болгарський перець — 1 шт
Червоний цибуля — 1/2 головки
Горох свіжий — 1 чашка
Сир чеддер — 100 г
Морква — 1 шт
Майонез — за смаком
Свинячий язик — 1 шт.
Смажений Бекон — 4 смужки
Сіль, зелень, перець — за смаком

Як приготувати Святковий салат з мови з горщиком, сиром і морквою

Листковий цікавий салат з язиком і шматочками бекону.

Покроковий рецепт

1. Свинячий язик промити 2 рази під проточною водою. Варити до готовності. Нарізати кубиками або соломкою, як зручніше.
2. Моркву. Відварити, потерти на середній тертці.
3. Цибулю нарізати дрібненько.
4. Сир потерти на тертці.
5. Перець болгарський — порізати невеликими кубиками.
6. Салат — крупно порубати.
7. Бекон обжрить до золотистого кольору

Тепер переходимо до приготування салату.
1. Розігріти на сковороді олію до високих температур, обсмажити бекон.
2. У салатницю красиво викласти шарами всі інгредієнти. Заправляти майонезом. Прикрасити рубаною смаженим беконом.
Перш ніж подавати до столу, настояти кілька хвилин. Ідеальний час для просочення тридцять хвилин. Кількість інгредієнтів розраховуйте виходячи з кількості порцій. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляний салат зі щавлем та козячим сиром